Spring til indhold

Tambohus

Havnefest 2016 blev en kæmpe succes

Havnefesten lørdag d. 9. juli blev en fantastisk succes

I  år havde vi for første gang rykket alt ud på selve festpladsen. Der var opstillet telt på området, som var med til at sikre deltagerne mod regn og blæst. Samtidig var det med til at ramme festområdet ind sammen med de pavilloner, som vi havde lånt  gennem Struer Handelstandforening. Det gav en hyggelig og spændende ramme for hele festen.

Da vejret samtidig var med os, og vi havde en af de bedste solskinsdage i længere tid, var grundlaget skabt for en helt fantastisk dag.

Tak til alle frivillige

Dagen er en festdag for hele lokalområdet og er med til at give et godt sammenhold. Tusind tak til alle de frivillige, som både før, under og efter festen har taget en kæmpe stor tørn med alt det praktiske.

PICT0139

 

God omsætning

De mange aktiviteter, stemningen og opsætningen skabte grundlaget for en af de bedste omsætninger i den tid, havnefesten er afviklet. Formentlig vil overskuddet fra festen passe med omsætningen, så der bliver en pæn pulje til udviklingen af miljøet, havnen og kajakklubben i Tambohus.

 

Tusind tak til sponsorer

Vi er meget taknemmelige for de mange sponsorer, der har støttet havnefesten. Både annoncesponsorer, hvor både El Jacobsen og Hvidbjerg bank støttede os i år, Tambohus Kro, som stod for de fantastiske muslinger, der var leveret fra Johs’ Fiskeimport. Lige før vi skulle i gang manglede en scene, men den klarede Thyholm Murerforretning, som hurtig kom til undsætning. Uden sponsorerne ville det være svært at gennemføre et sådant arrangement.

Del på Facebook

Kommende aktiviteter

Ny badebro 2023

Ny badebro 2023

Så er byens badebro klar

Arkiver