Spring til indhold

Tambohus

Havnefest i Tambohus

Indlæg til havnefest 2015

Som de andre år er der masser af oplevelser og mulighed for at prøve forskellige aktiviteter både til lands og til vands. Aktiviteterne er som de andre år tilpasset både børn og voksne.

Bagagerumsmarked

Redningsaktion  hver time

Krabbeløb for børn og barnlige sjæle, kajakture, musik, muslinger og pølser.

Redningsaktion

Dette års store oplevelse bliver redningsaktion af MFP Maritim Force Protecion i Thisted. Hjemmeværns flotille 116 kommer med 2 trailerbaserede hurtiggående gummiredningsbåde samt en specialindrettet kommandovogn. Fra kl. 12 til kl. 16 vil der hver time være stor redningsaktion og indimellem vises bådene og kommandovogn frem. De lokale Thyholmerreddere fra beredskabscenter Struer kommer med deres nye udrykningskøretøj og deltager i opgaverne.

Krabbeløb for børn og barnlige sjæle, kajakture, musik, muslinger og pølser.

Krabbeløbet har været den store oplevelse for både børn og voksne de sidste år, og det gentages selvfølgelig i 2015. Fra kl. 11 kan børnene fange alle de krabber, de kan nå, og kl. ca. 11.45 afvikles første løb. Herefter kan alle børn prøve deres bedste krabbe af og se, hvordan den klarer sig.

Kl. 10.30 åbnes festpladsen med åbent husarrangement i Tambohus Kajakklub. Alle, der har lyst, kan komme og prøve en tur i en af klubbens kajakker og høre lidt om mulighederne i Tambohus Kajakklub. Det er også på det tidspunkt, at salgsboderne åbnes.

Fra kl. 12 er der Tambohus Kros berømte limfjordsmuslinger. Det er også blevet en tradition, at man kan nyde en dejlig portion muslinger, som er tilberedt efter kroens specielle opskrift. Her starter musikken også.

Bagagerumsmarked

De sidste år har bagagerumsmarkedet også været flot besøgt. Efterhånden er der en del, som har fundet vej til Havnefesten med deres gamle sager. Det er også blevet en stor succes. Der er altid en del folk fra lokalområdet, men også længere væk fra, der fik ryddet op i gemmerne og solgt de genstande, de ikke lige kunne bruge. Ønsker man en stand, så kan man kontakte Helene Weis på tlf.28 94 19 09

Festen arrangeres igen i år af Tambohus Bylaug, Tambohus Naturhavn og Tambohus Kajakklub.

Del på Facebook

Kommende aktiviteter

Ny badebro 2023

Ny badebro 2023

Så er byens badebro klar

Arkiver