Spring til indhold

Tambohus

Tambohus nye webside går endelig i luften

Efter en sommer med masser af aktivitet i Tambohus er vi nu klar med en helt ny hjemmeside. Vores mål med denne side er at gøre det nemmere for en større skare at komme med indlæg og præsentere events og aktiviteter. Det skulle gerne give både lokale og hele Danmark et sted, hvor man kan følge aktiviteterne i Tambohus.

crw_5707  Så er den nye hjemmeside i luften.

Hjemmesiden er en del af Infoland. Det sikrer, at det er nemmere at holde siden opdateret med alle de aktiviteter, der faktisk sker i og omkring Tambohus. Den gamle hjemmeside var utrolig flot, men også meget vanskelig at være webmaster på. Derfor er vi glade for at kunne præsentere et lettere værktøj for alle os, der har aktiviteter, events og tilbud i Tambohus for både lokalbefolkning og de øvrige Danmark.

Denne webside har den fordel, at vi kan “åbne” vores indlæg, så de når ud til et større område. Ja, faktisk alle de lokalsamfund, som også bruger Infoland, og som tillader, at andres indlæg kommer på deres lokale side. Dog kun ude i højre spalte. Derfor vil I kunne se nogle nyheder fra andre områder. Det giver os i Tambohus mulighed for at reklamere for større events som: Havnefest, kajakkurser, kom og prøv dage, naturdage med vandring i kæret mv..

Som man vil kunne se, har vi flyttet det meste af den gamle hjemmeside med ind på den nye, så historien og udviklingen i Tambohus kan fastholdes her.

Vi glæder os til at komme i gang og håber, vi får virkelig gang i den nye side.

Med venlig hilsen
Tambohus Bylaug, Tambohus Naturhavn og Tambohus Kajakklub

Del på Facebook

Kajakklubbens aktiviteter

<< apr 2024 >>
mtotfls
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Ny badebro 2023

Ny badebro 2023

Så er byens badebro klar

Arkiver